Tomat sousunda ətli lobya
Порций:
Время приготовления:
Tərkibi:
-
200 qr mal əti
-
400 qr tomat sousunda lobya
-
1 diş sarımsaq
-
0,5 ədəd çili bibəri
-
2 xörək qaşığı un
-
duz
-
istiot
Hazırlanma qaydası:
Mal ətini steyk şəklində kəsib yaxşıca döyəcləyin.
Ətləri uzunsov şəklində kəsib duzlayın.
Ətləri unlayıb qarışdırın.
Sarımsaqla qırmızı bibəri xırda- xırda doğrayın.
Qazana zeytun yağı töküb sarımsaqla qırmızı bibəri qovurun.
Əti də əlavə edib qızılı rəng olanadək qızardın.
Üzərinə tomat sousunda lobyanı da əlavə edib qaynadın.
Tomat sousunda ətli lobyanı süfrəyə isti-isti verin.
Nuş olsun!
Еще с сайта: