Lavandalı peçenye
Порций:
Время приготовления:
Tərkibi:
60 ədəd üçün:
-
180 qr kərə yağı
-
120 qr şəkər tozu
-
2 ədəd yumurta sarısı
-
1 çay qaşığı qurudulmuş lavanda
-
1 çay qaşığı rəndələnmiş limon qabığı
-
325 qr un
Hazırlanma qaydası:
Bir qabda kərə yağıyla şəkər tozunu mikserlə çırpın.
Lavanda və limon qabığı əlavə edib qarışdırın.
Daha sonra yumurtaları bir-bir əlavə edərək dayanmadan çırpın. Un əlavə edib xəmir yoğurun.
Xəmirə uzunsov şəkil verib streç salafana bükün. Xəmiri donması üçün soyuducunun dondurucu rəfinə yarım saatlıq yerləşdirin.
Soyuducudan götürdüyünüz xəmiri 6-7 mm qalınlığında dilimləyin. Soba sinisinə düzün və 180 dərəcə qızdırılmış sobada təxminən 12 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Еще с сайта: