
Kartoflu krep

Tərkibi:
- yarım stəkan rəndələnmiş holland pendiri
- 3 stəkan kartof püresi (soyudulmuş)
- 2 xörək qaşığı doğranmış göy soğan
- 1 yumurta
- 1 stəkan un
- qızartmaq üçün duru yağ
- xama
Hazırlanması:
Geniş bir qabın içində rəndələnmiş pendir, kartof püresi, yumurta, göy soğan və unu qarışdırın.
Zövqə görə duz və istiot səpin.
Xəmirdən 12-14 ədəd kündə hazırlayıb, yumru toplar şəkilinə gətirin.
Yuvarladığınız topları növbə ilə yastılayıb, öncədən qızdırılmış yağlı tavada ikitərəfli qızardın.
Üzərinə zövqə görə xama töküb,süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!