Ədviyyatların kalori cədvəli (SİYAHI)

Порций:   Время приготовления:

Yeməklərə əlavə olunduqda ləzzətlərinə ləzzət qatan ədviyyatların neçə kalori olduğunu bilirsinizmi? Bu gün biz sizlərlə ədviyyatların kalori cədvəlini bölüşəcəyik.

Bibəriyə (Rozmarin): 331 kal

Dəfnə yarpağı: 313 kal

İstiot: 255 kal

Şüyüd qurusu: 252 kal

Reyhan qurusu: 252 kal

Xardal: 470 kal

Darçın: 260 kal

Mixək:336 kal

Kəklikotu: 275 kal

Qırmızı bibər tozu: 318 kal

Karri tozu: 325 kal

Zirə: 375 kal

Tərxun qurusu: 295 kal

Keşniş toxumu: 280 kal

Duz: 0 kal

Zəncəfil: 347 kal

 

Метки записи: ,