2 stəkan yumru düyü, 1 banka konserva tuna balığı, 1 banka qarğıdalı konserva ve duz istiot mayonez hazırlanması: Düyünü bişirib süzürük, balığın da yağını süzüb, qalan ərzaqları bir qaba töküb, qarışdırırıq. Mayonezləyib, süfrəyə veririk.
5. Şeşemodu üçün:
400 qram qırmızı lobya 1 stəkan qoz ləpəsi, 1 baş soğan ve 1 dəstə şüyüd, 1 diş sarımsaq
Hazırlanması: qırmızı lobyanı geədən isladırıq, səhər onu bişirib, ət maşınından keçirdirik. Kənarda yağ soğanı qovurub, onu da qatırıq lobyaya. Qozu da ətçəkən maşından keçirdib, şüyüdü sarımsağı doğrayıb, duzunu töküb, qarışdırıq. Lobya quru olduğu üçün yağını bol etmək lazımdır ki, şeşemodularI formaya salmaq olsun. Sonra şəkildəki kimi top halına salıb, qoz qırıntılarına batırırıq.
Ağ rəngli qidalar
Ağ rəngli qidalar immunitet sistemini gücləndirir. Bunun la yanaşı xolesterolu və qan şəkərini salır, ürək xəstəlikləri riskini azaldırlar.
Sarımsaq, ...
Bir qadını ən çox düşündürüb, narahat edən, vaxtından tez qocaldan bilirsinizmi nədir? “Yeməyə nə bişirəcəm?”sualı. Biz xanımlar demək olar ki, hər gün ...